Vinter, ramme

Bli den første som omtaler dette produktet

Sett med 2 dies. Rammen kan brukes sammen med Firkant med søm,L. Denne dien kutter et hull i arket, og er flott til f. eks. shakerkort og scenebygging. Die nr. 2 er en bakgrunnsdie. Den kan brukes både som stjernehimmel eller som snø. Legg for eksempel et glitterark bak, og du har en flott skimmrende stjernehimmel!

Dies fra Kaboks er dies av høy kvalitet produsert i USA. Kaboks dies kan brukes i de fleste kuttemaskiner på markedet. Med dies fra Kaboks kan du kutte papir, filt, glitterpapir, fun foam og mye annet. Vi anbefaler filt laget av ull.

Ramme: ca. 3,75"x3,75"
Stjernehimmel: ca. 2,7"x2"

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 329,00

Tilbud kr 213,85

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sett med 2 dies. Rammen kan brukes sammen med Firkant med søm,L. Denne dien kutter et hull i arket, og er flott til f. eks. shakerkort og scenebygging. Die nr. 2 er en bakgrunnsdie. Den kan brukes både som stjernehimmel eller som snø. Legg for eksempel et glitterark bak, og du har en flott skimmrende stjernehimmel! Dies fra Kaboks er dies av høy kvalitet produsert i USA. Kaboks dies kan brukes i de fleste kuttemaskiner på markedet. Med dies fra Kaboks kan du kutte papir, filt, glitterpapir, fun foam og mye annet. Vi anbefaler filt laget av ull. Ramme: ca. 3,75"x3,75" Stjernehimmel: ca. 2,7"x2"

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Vinter, ramme

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').