Die - Kjærlighet

Dies fra Kaboks er dies av høy kvalitet produsert i USA. Kaboks dies kan brukes i de fleste kuttemaskiner på markedet. Med dies fra Kaboks kan du kutte papir, filt, glitterpapir, fun foam og mye annet. Vi anbefaler filt laget av ull.

1 die på linje

Ca. størrelse: 0,3" X 3"

Dien kutter ordet slik det sitter fast i arket. Denne er super som dekor både på kort og scrappesider, men den passer også perfekt som dekor på et 3"x4" til lommescrapping.

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 49,00

Tilbud kr 14,70

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dies fra Kaboks er dies av høy kvalitet produsert i USA. Kaboks dies kan brukes i de fleste kuttemaskiner på markedet. Med dies fra Kaboks kan du kutte papir, filt, glitterpapir, fun foam og mye annet. Vi anbefaler filt laget av ull. 1 die på linje Ca. størrelse: 0,3" X 3" Dien kutter ordet slik det sitter fast i arket. Denne er super som dekor både på kort og scrappesider, men den passer også perfekt som dekor på et 3"x4" til lommescrapping.

Produktomtaler

Passer til både bryllup, kjærestekort og mye merReview by Ida
Denne diesen er bare helt nydelig! og så kan man bruke den til bryllup, kjærestekort, forlovelseskort, barn og mye mer. Dette er min favoritt! (Sendt inn 22.04.2015)

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Die - Kjærlighet

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').