Die - Til Konfirmanten

Dies fra Kaboks er dies av høy kvalitet produsert i USA. Kaboks dies kan brukes i de fleste kuttemaskiner på markedet. Med dies fra Kaboks kan du kutte papir, filt, glitterpapir, fun foam og mye annet. Vi anbefaler filt laget av ull.


Ca. størrelse: Til Konfirmanten - 3.5" X 0.47" , Skygge - 3.6" X 0.5"

2 dies
Only 5 left

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 109,00

Tilbud kr 65,40

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dies fra Kaboks er dies av høy kvalitet produsert i USA. Kaboks dies kan brukes i de fleste kuttemaskiner på markedet. Med dies fra Kaboks kan du kutte papir, filt, glitterpapir, fun foam og mye annet. Vi anbefaler filt laget av ull. Ca. størrelse: Til Konfirmanten - 3.5" X 0.47" , Skygge - 3.6" X 0.5" 2 dies

Produktomtaler

SuperReview by Veronica
Har brukt denne på de fleste av konfirmasjonskort jeg har laget i år. Lekker og slipper papiret uten tull :-D (Sendt inn 07.05.2015)
kjempeflott diesReview by Mona
Jeg fikk låne denne dies`n hos ei venninne på scrappetreff da jeg manglet det lille ekstra til konfirmasjonskortet jeg holdt på med. Den gjorde seg utroilg flott på kortet, så nå skal jeg kjøpe den selv. (Sendt inn 01.05.2015)
lekker og kjekk dies.Review by bente
Denne flotte diesen med skygge kjøpte jeg nå i vår og er blitt utrolig glad iden. Setter prikken over ièn på kortene mine,synes jeg:) (Sendt inn 29.04.2015)

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Die - Til Konfirmanten

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').