Verdens beste bror

image

Det er alltid like gøy med nye leker, og denne gangen har jeg virkelig lekt med med både nye dies og rustmaling. Dette er en chipboard-koffert (førbilde nederst i innlegget) som jeg har dekorert med både metallpynt og utstansede bokstaver og tall. Den er laget til min bror som fylte år 21.06.

image

Først limte jeg på alt stæsjet før jeg dekket det med gesso, og så rustmaling i tre forskjellige farger til slutt. "Verdens beste" og  "bror" er stanset ut i sort glitrende mosegummi, og er limt på etter at alt det andre var tørket.

image

Både tallene og bokstavene som jeg har brukt som "bakgrunn" er stanset ut i en grønn glitrende mosegummi (som jeg aldri tror jeg kommer til å bruke slik den er), men det vises jo heldigvis ikke på sluttresultatet. Det er det fine med slike klin og klæsj-prosjekter, at man får den fargen man vil på tingene :-)

image

Jeg har brukt limpistolen for å lage edderkopp-tråder på kryss og tvers på lokket.

image

Både baksiden og sidene er dekorert på samme måte som lokket.

image image image

På innsiden har jeg bare malt med brun akrylmaling, og stanset ut gratulerer-dien i samme sorte glittrende mosegummi som teksten på lokket.

image

Så til slutt har jeg laget en tag av tykk sort chipboard som  jeg har dekorert på samme måte, som passer oppi kofferten og som jeg skrev en liten hilsen på. På tagen brukte jeg "hurra"-diesen som jeg diekuttet i samme mosegummi som de andre tekstene.

image

image

Slik så kofferten ut før jeg gikk løs på den :-)

final

En tanke om “Verdens beste bror”

Legg igjen en kommentar