Gratulerer til en liten gutt.

Sist måneds utfordring var finn barnet i deg, og jeg rett og slett elsket den utfordringen, og nå klarer jeg ikke helt gi slipp på den. Så her er et bursdagskort til en liten tass med et herlig stempel fra bugaboo, og dies fra oss.

kreativelena_26_2016

Motivet er fargelagt med distress, og det begynner og bli en stund siden jeg hadde fargelagt, så det var en god følelse og kose seg med pensler igjen :-) Nå har jeg bare en muntlig eksamen igjen, så er det sommerferie Gleder meg til og bruke den på hobbyen min, for jeg er nok motsatt av mange, jeg bruker mer tid på scrapping om sommeren en noen annen årstid. Hvilken årstid scrapper du mest på?

Her er linker til produktene jeg har brukt fra oss :-)

Die - Stjernekonfetti  | Die - Gratulerer skygge | Die - Gratulerer

Til vi sees igjen, kos deg med hobbyen din :-)

Lena_J

En tanke om “Gratulerer til en liten gutt.”

Legg igjen en kommentar