Vinner og favoritter av utfordring #02

Kåringen denne gangen har beklageligvis kommet litt sent. Vår kjære DT koordinator Silje Kristin og DT medlem Pia har måttet forlate oss. Det er utrolig trist og se de gå, men vi er utrolig takknemlige for tiden vi har fått med de. Også håper vi at vi ser de der ute i det store blogglandia senere når de har tid til hobbyen sin igjen. Tusen takk for tiden dere har vært her, det har vært en ære og få være en del av kreativiteten deres jenter :-)

Så over til den etterlengtede bloggposten ;-) Og vil begynne denne med og si tusen takk for tålmodigheten deres, og takk for at dere har sendt oss en mail og mint oss på at den er blitt glemt. Det var ti herlige bidrag levert inn denne gangen, og vi har valgt vinneren med random org som da har vunnet denne herlige premien her :

Den finnes også i svensk versjon, også har vi jo en litt mer nøktern variant som denne her, og du får selvfølgelig velge hvilken variant du vil ha!

Og vinneren er:

random påske

Ida Pingvino med bloggen Scrapping happiness med dette flotte påskeegget.

Gratulerer Ida, ta kontakt med oss innen en uke, og legg gjerne vinnerknappen i bloggen din.

Også har vi designteamets favoritter, og siden Silje ikke lenger er med oss, så er det bare to favoritter denne gangen. Og favorittene er :

 

Gro, med Gro`s hobbyhjørne.

Med begrunnelsen:  Hun har brukt to av våre dieser og det er et nydelig album :)

 

Bente Heidi med bloggen papirlykke.

Med begrunnelsen :Papirlykke er min favoritt, fresht og fargerikt. Jeg syns dette bidraget skiller seg litt ut i mengden:)

Gratulerer alle sammen. Også håper jeg dere fortsetter og være med og inspirere oss fremover. Utfordring nummer tre er jo i full gang, og den finner du her :-)

3 tanker om “Vinner og favoritter av utfordring #02”

Legg igjen en kommentar