Til konfirmanten

IMG_0444

Her i gården går det utelukkende i konfirmasjonskort om dagen. Her har jeg laget et konfirmasjonskort i blått, der jeg har brukt både ark og dies fra kaBoks. Jeg synes disse blå arkene er så kule både til konfirmasjonskort, og til andre anledninger. Og jeg synes også de passer like godt til jenter som til gutter.

IMG_0441

På innsiden av konfirmasjonskort lager jeg alltid pengelomme i en eller annen variant. Her har jeg brukt en kantpunch bak panelet og så limte jeg bare panelet fast i bunnen og på sidene, og voila så har man en pengelomme. Svært enkelt og overhodet ikke tidkrevende :-)

På innsiden valgte jeg også å bruke gratulerer-diesen, med skygge bak.

IMG_0445

Her er linkene til produktene jeg har brukt på dette kortet:

Kaboks ark blå 2 The basics blue - Invitation

Kaboks ark blå 3 The basics blue - Congratulations

KBKS-DIE-07 TIl konfirmanten

Kaboks Gratulerer Gratulerer

Kaboks gratulerer skygge Gratulerer skygge

Da ønsker jeg dere alle en strålende vår-uke.

Legg igjen en kommentar