Verdens beste venn

image

Nå er en del nyheter fra kaBoks ute i butikkene, og blant nyhetene kan du finne disse to die-settene, som inneholder ord i samme størrelse og font. Dette gjør at de kan kombineres, og gir et hav av muligheter. Det er bare fantasien som setter begrensninger. I tillegg er det flere die-sett i nettbutikken som også kan kombineres med disse, og gi enda flere muligheter.

Her skal jeg vise dere noen av kominasjonsmulighetene med disse to settene:

imageimage

Verdens beste - vennskap/venner

På forsiden har jeg brukt diesene på kanskje den mest åpenbare måten, det var i alle fall det aller første som falt meg inn da jeg fikk disse to settene: verdens beste venn.

image image

På innsiden har jeg testet ut to andre muligheter, nemlig: bestevenner og vennskap.

image

Som sagt er det et hav av muligheter, og sikkert flere enn jeg kan komme på, men her er i alle fall noen flere ideer:

Venn Venner Verdens beste Verdens beste venner Verdens beste vennskap Bestevenn Skaper Beste vennskap Er verdens beste

OG hvis man legger til noen av disse diesene, blir dette havet bare uendelig stort :-)

søster brordie-42

små orddie-38

mmma:pappa

Legg igjen en kommentar