Regnbue Dalahest + Video

Jeg elsker die-cutting og digger virkelig teknikken Inlaid Die-cutting. Derudover er jeg vild med at se nye muligheder i mine stempler og dies. Man behøver jo ikke absolut og bruge sine stempler og dies til netop den sæson, som de er tiltænkt.

Derfor har jeg taget fat på die'en "Dalahest, omriss" og brugt den til et dejligt forårskort. Jeg har nemlig lavet en regnbue Dalahest :)

PiasCreative_Intro collage_lille fil

Til mit kort har jeg brugt teknikken Inlaid Die-cutting gang på gang. Derfor har jeg kaldt det for "Multiple Inlaid Die-cutting" og har lavet en lille video om det.

Klik HER for at se videoen.

PiasCreative_IMG_3072

Til at pynte min Dalahest i front af regnbuen har jeg brugt "Snøfnugg" die sættet. Jeg har dog klippet lidt af mit snefnug, så det i stedet ligner en blomst eller en geometrisk figur.

PiasCreative_IMG_3070

Ved at bruge Inlaid teknikken, så kan man skabe det som i fagsprog kaldes et One-Layer-Card, hvilket vil sige, at overfladen på kortet er helt glat og ikke har niveau forskelle. Dog er min sorte pynt og teksten fra die sættet "Knus & Kram" limet oven på min kortfront, hvorfor dette skaber lag-på-lag på mit kort.

PiasCreative_IMG_3067

Tak for i dag.

Ønsker Jer alle en dejlig og kreativ dag

Pia :)

die-55_0001_die-03da_2KBKS-DIE-19
Legg igjen en kommentar