Strekk deg etter stjernene

Ok, vi er i slutten av januar, men det er ingenting i veien for å begynne på konfirmasjonskortene allerede nå. Tiden går fort og før vi vet ordet av det er vi midt i konfirmasjontiden.

image

Da jeg så dette stemplet tenkte jeg at det må være som laget for chalkboardteknikken. Og så synes jeg at teksten passer fint på et konfirmasjonskort.

image

Og til den teksten måtte det jo pyntes med litt glitter og stjerner :-)

image

En kjapp forklaring på Chalkboardteknikk:

Først stempler en med en embossingpute på sort kartong, og embosser med hvitt embossingpulver. Så stempler man en gang til med hvit chalk ink litt til siden for det man stemplet først slik at man oppnår en skyggeeffekt. Til slutt stryker man litt chalk ink over det hele med papir eller en klut slik at det ser ut som en uvasket tavle. På dette stemplet var det så mye skygge allerede at jeg droppet å stemple det en gang til med chalk ink.

image

kaBoks-produkter brukt på dette kortet:

image Til konfirmantenimageEtter stjernene

Hvis dere er nyskjerrige på så se hva annet jeg lager, er dere velkommen til å ta en titt i bloggen min.

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle en kjempefin uke!

Legg igjen en kommentar