Latter og glede: januar 2016

Januar kan være hard å komme igang med, og når det er en mandag i tillegg!! Det kan gå ille!

Men, å lette litt på den følelsen kan være godt å nødvendig, og jeg har tips. Ta en smile-selfie med noen du er glad i! Enda mer pluss: Scrapp bildene sporenstreks! Jeg har fulgt mitt eget råd, og fikk til sist en første januarsmandag, som slettes ikke var så ille <3

Her kommer en vinterlig layout til dere idag:

Elisabeth1

Nå har dere sett meg bruke den fine SNØFNUGGBORDen tre ganger,

på kort, på PL og nå på layout. Det er ingenting å si på anvendeligheten på denne diesen! Jeg liker den SÅ godt!

**

Forøvrig har jeg brukt:

Die, LATTER

Die, ALFABET, store bokstaver.

*******

Her kommer flere bilder:

Elisabeth3

Elisabeth2

Elisabeth4

*****

Ha en fortreffelig vinter-onsdag.

<3

Elisabeth

Legg igjen en kommentar