Litt sjokolade i julen.

Det finnes så mange man gjerne vil gi en oppmerksomhet i jula, men det er ikke alltid økonomien tillater det, eller kanskje man har en avtale om og ikke gjøre noe stort ut av det. Og da synes jeg en sjokoklem er en god løsning ;-) Jeg lagde tidligere på min egen blogg en tutorial på sjokoklemeske, men i en litt større eske. Har lenge tenkt på og lage en ny, men litt bedre løsning på selve nedsenkningen av sjokoladen. For om man lager den litt mer "hel" så kan man jo bruke esken til mer en bare sjokoklem, da kan man jo legge andre små gaver der også. Om det er noe dere kunne tenke dere, så si i fra, så skal jeg lage en til dere ;-)

Her er esken jeg lagde nå iallefall:kreativelena_P07_2015Og innsiden: kreativelena_P07_2015_2

Arket er fra restehaugen min så jeg er litt usikker på hvem produsenten er, men mener den er fra pebbles. Ellers har jeg brukt Snøfnugg og snøfnuggbord. God jul diesen og stemplet Må ikke åpnes.

Håper dere alle koser dere med hobbyen nå i førjulstiden, og ikke stresser for mye. Vi sees snart :-)

Lena_J

Legg igjen en kommentar