Ikke den, ikke den, men denja!

Er det flere som husker den reklamesnutten? Jeg husker ikke hva den var for, men sangen, ja den klistret seg for evig tid. Og når det nå var min tur til og ha æren av og inspirere dere, så hadde jeg så mye og velge imellom, at denne sangen slo meg, og siden jeg ikke klarte og velge, så ble det to kort denne gangen ;-)

Nå er det jo lille julaften, og jeg vil ønske dere en god jul, og det gjør jeg med dette kortet her :

kreativelena_63_2015

Her har jeg brukt to forskjellige stempelsett: God jul, med fyll og Pakkelapp.

 

Pakkene er fargelagt med distress, og så kuttet ut og plassert bak papir jeg har klippet til og påført litt snowwriter. Øverste snøbunken er limt på med 3D puter. Pakkene er limt med flytende lim nederst, og 3D puter øverst. Banneren er også limt på samme måte. Alt for og gi litt mer dybde i kortet. Snøen er laget med en stensil fra SSS og litt textur paste.

 

Kort nummer to måtte jeg jo bare lage nå, selv om det er en liten stund til dette skjer. Men jeg synes dette stemplet er så fint, og er helt sikker på at dere og kommer til og like det så godt. Så vær kjappe og bestill, så kan dere og rekke og lage nyttårskort ;-) For med dette kortet så ønsker jeg dere et riktig godt nytt år, selv om vi sees igjen før vi runder dette året.

kreativelena_64_2015

Her har jeg brukt stempelet Godt nytt år, og et motiv jeg fant på google.

Jeg har brukt litt sølvtape under teksten for og skille den ut litt, og kjolen og dressjakken har fått et strøk av wink of stella. Men det synes ikke så godt på bildet. Glitter og bling er vanskelig og ta bilde av ;-)

Så nå håper jeg at jeg klarte og inspirere akkurat deg, og at du er klar for morgendagen. Bruk dagen i dag til og slappe av litt, og nytt litt tid for deg selv kanskje? Og mange skal vel pynte treet med ungene. Uansett hva du velger og bruke dagen til, så ønsker jeg dere en fantastisk dag, vi sees igjen ;-)

Lena_J

Legg igjen en kommentar