Fantastisk bryllup med Kaboks

I dag har jeg et lidt utraditionelt bryllupskort til jer. Det utraditionelle er mest farverne, da jeg er gået efter et mere moderne look med gråt og rødt.

Til kortets baggrund har jeg brugt et stykke blonde som stencil. Det er blonden "Nina", som jeg har brugt her. Jeg har lagt blonden henover min kortbase og mistet med en mærkegrå mist fra Mister Huey's.

PiasCreative_IMG_2775

Som tekst har jeg brugt dien "Fantastisk" som hovedfokus. Denne har jeg kombineret med et alfabet stempelsæt fra Lawn Fawn.

die-42

Den stiplede røde linje med hjertet i toppen af kortet og det lille røde hjerte i slutningen af teksten er fra et Avery Elle stempelsæt. Jeg ønskede bevidst at få 3 røde elementer på mit kort for at skabe harmoni.

PiasCreative_IMG_2778

Har du prøvet at bruge blonder som stencils?

Pia :)

Legg igjen en kommentar