Et herlig julemotiv

Som kanskje noen av dere har fått med dere så har jeg vært veldig fraværende i litt over to mnd. Jeg fikk en vannlekkasje, så hele leiligheten ble pakket bort av profesjonelle i høy hastighet. Poff så var alle scrappesakene borte.. Så her har jeg klødd i hendene etter og endelig få scrappe litt igjen. Og når dette herlige motivet datt ned i postkassen, ja da var det ikke så vanskelig og vite hva jeg ville. Stemplet heter Lise og Ole ved treet. Jeg har brukt distress på motivet, og brukt mye vann slik at man virkelig får følelsen av at det er en vannfarge.

kreativelena_59_2015

Og igjen er ikke kortet pyntet noe særlig. Jeg liker at motivet får stå i fokus. Litt papir og noen knapper, så var jeg fornøyd. Og jeg liker og bruke farger som ikke nødvendigvis assosieres med jul. For de fleste er den vel rød, og for noen hvit eller blå. Hvilken farge assosierer du julen med?

Som alltid, kos deg med hobbyen din, vi sees ;-)

Lena_J

Legg igjen en kommentar