Designteam call 2016!

kaboks_incubekaBoks er en liten familiedrevet bedrift som designer og produserer ulike produkt til scrapbooking, kortlaging og annen papirhobby. Produktene våre kan kjøpes i mange butikker rundt om i landet, og også i Sverige og Danmark. Vi tar imot søknader fra alle disse tre landene, og du kan skrive på norsk, dansk eller svensk :-)

Vi søker nå etter flere medlemmer til vårt designteam for 2016. Noen av våre nåværende designere vil fortsette i 2016, men vi ønsker et større team med enda flere kreative sjeler!

Vi er på jakt etter

   :
   - omtrent 6 entusiastiske personer som vil bruke og fremheve våre produkter på best mulig måte.

- du må være høyt motivert, positiv og full av ideer

- du må kunne ta flotte foto av prosjektene dine, både hele prosjektet og av detaljer

- du må ha en aktiv blogg, en FBkonto og en Pinterestkonto. Bloggen må være brukt til papirhobby.

- vi er på jakt etter folk som driver med alle typer papirhobby (for eksempelart journaling, Project Life, kort, mixed media, scrapbooking osb), og som viser god variasjon i sine prosjekter

20150324-IMG_8557

Søknaden din er en blogpost på din blogg. I bloggposten vil vi at du skal:

 1. Fortelle litt om deg selv:
    - hvor lenge har du scrappet? (og vi bruker det ordet for alle formene for kort, project life, art journaling, mixed media og alle andre kombinasjoner av papirhobby)

- hva slags prosjekter likar du best å lage? - Vi vil gjerne at du forteller oss hvorfor du ønsker å være designer for kaBoks og om du har noe forhold til våre produkter. - Annen informasjon som du synest vi bør vite om

2. Lag et nytt prosjekt som er typisk for deg. Bruk gjerne produkter fra kaBoks, men har du ingen så går det også bra!

      3. Link til

3 prosjekter

     som er typisk for deg.

- Et av prosjektene må ha bilder og instruksjoner trinn for trinn. Det trenger ikke være for hele prosjektet, men kan være for en teknikk du har brukt. (Eksempel: Farging av bling med copics, embosse diecuts med embossingpulver, stemple med versamark for vannmerke-effekt) Om du ikke har slike innlegg fra før, inkluderer du dette i punkt 2. - Det er viktig at diesse prosjektene er prosjekt som faktisk er typisk for det du lager. Sender du inn bilder av kort med mange lag, mange teknikker og komplisert design er det dette vi venter at du leverer som medlem av vårt designteam. Vi ser også nøye på bildekvaliteten. - Vi vil at denne bloggposten skal vise oss hva vi kan forvente at du publiserer på kaboksbloggen, altså, at den ser ut som en vanlig blogpost fra deg.Som designer på vårt team skal du lage 2-3 prosjekter hver måned, pluss eventuelle ekstra innlegg til merkedager som morsdag ol. (3-4 prosjekter i løpet av året)

Send inn din søknad, som en blogpost, innen 15. desember via inlinkz nederst på siden.

Vi gleder oss til høre fra akkurat deg! Lykke til :-)

Veiledning for inLinkz: 1. Trykk på den blå knappen for å legge til en direkte link til ditt blogginnlegg. 2. I feltet merket URL linker du direkte til innlegget ditt, ikke til bloggen, slik vi ikke trenger å lete for å finne din søknad 3. Skriv ditt fulle navn under navn. Dette vil være synlig på bloggen 4. Epostadressen din vil ikke vises offentlig, men vi trenger den for å kunne kontakte deg. 5. Velg et bilde som er en god presentasjon av ditt prosjekt.

Legg igjen en kommentar