Velkommen til verden

Her kommer enda ett babykort fra meg. Dette kortet er til velkomstfesten til en liten gutt som heter Elias. SFj-5

Jeg har kombinert stempel og dies fra kaBoks. Jeg har stemplet med gull, og brukt samme stempelpute rundt kantene på arkene. Alfabetdiesene har jeg kuttet ut i finertape. Dette er en tape laget av ekte finer, og den har en fantastisk tekstur. Det er supert at diesene fra kaBoks kan kutte så mange ulike materialer.SFj-6

Stjerne Konfetti dien bruker jeg igjen og igjen. Inntrykket de gir er så forskjellig når de blir kuttet i forskjellige materialer!

SFj-7Her har jeg brukt blonden "Silje", den er veldig intrikat, og kortet trenger nesten ikke mer dekor.  Du kan se jeg har brukt litt gull fra stempelputen på tulipanene også.SFj-8Inni kortet har jeg brukt "lykke"-dien, den har jeg lagt oppå et hjerte. Kombinasjonen av disse to gjør meg glad :-)

SFj-10

2 tanker om “Velkommen til verden”

 • Maryann

  WOUW hvor er det flot, og virkelig delikat i alle detaljer. Fantastisk smukt kort, som helt sikkert vil blive et dejligt minde for modtageren.

  Svar
  • Siri Fjørtoft
   Siri Fjørtoft 3. august 2015, kl. 21:33

   Tusen takk Maryann! Det er veldig hyggelig at du legger igjen så mange kommentarer! Det setter vi alle stor pris på :-)

   Svar
Legg igjen en kommentar