Snefnug i august

Jo, jo, det er da lidt tidligt, men inden vi får set os om så står Julen for døren. For første gang er jeg ude i god tid med nogle af mine julekort. Hver måned dette år har jeg lavet mindst ét julekort! Og dette er mit første (og indtil nu eneste) i august måned :)

PiasCreative_IMG_2420

Denne gang måtte jeg ty til lidt inspiration fra Pinterest, da jeg manglede lidt mojo til at komme igang. Måske det var sommervarmen, som gjorde det lidt svært at får kreativiteten til at flyde. Dette kort er derfor inspireret af et julekort af Karolyn Loncon.

Til mit kort har jeg brugt et par tags-dies til at skabe papir bæltet om mit kort. Til at samle bæltet med har jeg brugt Kaboks's "Snøfnugg" dies. Jeg har die-cuttet den store og den mindste i sølv glitter karton, mens den i mellemstørrelse er die-cuttet i designpapir - det samme som på kortbasen.

Som ekstra pynt har jeg tilføjet lidt sølvtråd og en enkelt klar gemstone.

PiasCreative_IMG_2421

Som text har jeg stemplet "God Jul og Godt nytt år, ribbon font" med sværten Hero Arts "Navy". Navy farven passede perfekt med det mørkeblå designpapir. Og jeg er vild med den flotte ribbon effekt på tekststemplet - det passer perfekt i bredden til mit kort :)

Hav en god dag!

Pia :)

Legg igjen en kommentar