Sneaks - juledies og blomster til kort og scrapbooking!

Jeg har sikkert ikke lov, men siden det blir mellom oss tenkte jeg det går bra. I dag vil jeg dele noen sneaks av nyheter fra kaBoks. Det er nok en god ide å rydde litt plass i scrappesakene, for dette blir en spennende måned, med utrolig mye fint!

 

die-49

DSCN2688-2die-59 froze_lilliesdie-50 pointsettia_2die-51 Purple-2    die-53 die-54 die-55 die-58  die-60 die-61Flere detaljer kommer senere. Det blir også mulig å se produktene og demoer på både Gave og Interiørmessen (27.-30. august, Lillestrøm) og på StempelScrap (18.-20. September, Ekeberg).

3 tanker om “Sneaks - juledies og blomster til kort og scrapbooking!”

  • Maryann

    Uha uha det ser godt nok spændende ud. Kan da fornemme, at der nok er nogle sstykker, som ryger på ønskesedlen her. Så er det måske godt, én snart har en fødseldag i sigt he he

    Svar
  • Elin

    Hei! Kva standnummer har de på Gave- og interiørmessa? De står ikkje oppført som Kaboks på utstillarlista

    Svar
Legg igjen en kommentar