Herlig inspirasjon

Jeg må bare innrømme først som sist at jeg er en liten pintrest slave. Og nå de siste månedene har det florert med kort med blomsterstempel fra en produsent som ikke selges her i Norge. Du bygger fargene med stemplene, og jeg blir helt fascinert. Men så fant jeg ut at det er jo ikke noe problem og la seg inspirere av disse kortene, for KaBoks har jo et helt fantastisk herlig rose stempel. Og du får kjøpt rosen og stilken hver for seg. Så da var de bare og sette igang.

Jeg har brukt to forskjellige distress farger. Først stormy sky som jeg la på uten og være nøyaktig, slik at jeg fikk litt sjatteringer. Så tok jeg faded jeans og la på litt her og der, uten og være for nøyaktig her også, bare for og skape kontraster, og ikke for å gjengi skygger. Så klippet jeg de ut, og limte de litt på måfå på kortet, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet.

kreativelena_53_2015

Når jeg limte på blomstene la jeg lim kun i midten, slik at alle blomstene løfter seg litt i kantene uten at de får 3D effekt

kreativelena_53_2015_2

 

 

Som alltid, kos deg med hobbyen din. Vi sees :-)

- Lena_J - 

Legg igjen en kommentar