Barndomshelten min

Det var ingen større helt en Pippi når jeg var liten ;-) Hun klarte seg uten voksne, og hun satt til og med voksne på plass om de var ufine. Og i hjemmet sitt lagde hun mat, og reparerte hus. Og Pippi sitt motto har vært med meg helt opp i voksen alder, og jeg lever fortsatt med det. Så jeg synes det er helt fantastisk at KaBoks har et stempel med mottoet/sitatet :-)

Jeg måtte jo finne et motiv til stemplet, så etter et lite søk på google fant jeg et helt fantastisk et fra Rhode Montijo. Dette motivet sammen med stemplet ble bare helt herlig, så jeg valgte og ikke bruke noen pynt som kunne konkurrere.

kreativelena_48_2015

Er ikke dette bare verdens beste sitat?

kreativelena_48_2015_2

 

Hva med deg? Har du et motto eller sitat som sitter med deg helt fra barndommen?

Som alltid, kos deg med hobbyen din! Vi sees :-)

- Lena_J - 

4 tanker om “Barndomshelten min”

Legg igjen en kommentar