Pur lykke...

Jeg rett og slett elsker denne diesen med ordet lykke. For hva er vel bedre en og spre litt lykke? Jeg har også funnet et herlig digitalt stempel som passer perfekt til. Og det stemplet kan du laste ned gratis HER.

kreativelena_43_2015

 

Selve ordet er bare stanset ut i gul kartong. Motivet er fargelagt med distress i fargene squezed lemonade og mustard seed. Lokket er black soot, og jeg har brukt tumbled glass inne i krukken, men det synes ikke så godt på bildet. Men det er for og få litt illusjon av at det er et glass man ser igjennom.

 

Så nå er det bare og hive seg rundt og lage enda flere gledesspredende kort og sende ut. For jeg har lovet meg selv at i år skal jeg bli flinkere til og faktisk sende avgårde kortene mine. Hva gjør du med dine?

Som alltid, kos deg med hobbyen din. Vi sees!

 - Lena_J - 

2 tanker om “Pur lykke...”

 • Maryann

  Hvor er det et sødt kort Lena, rigtig sødt endda.
  Jeg må indrømme, jeg har aldrig nogle kort i overskud, men mangler næsten altid flere, da vi er en ret stor familie, og ofte forsvinder mange af dem så snart de er færdige, og hvis ikke jeg lige bruger det, så er der altid flere, som lige mangler et par stykker, så de blír godt nok aldrig gamle her i huset.

  Svar
 • Charlie

  De fleste kort jeg laver er til venner og familie - så de bliver brugt. Derudover er jeg en del af Operation Skriv hjem - et dansk initiativ der laver og giver kort til de udsendte danske soldater i udlandet så de kan skrive hjem til deres familier og venner - så det bruger jeg resten til. TAK for linket til det fine stempel.

  Svar
Legg igjen en kommentar