Baby - flaskekort

SFj-11I det siste har jeg hatt det morsomt med å lage kort i "uvanlige" fasonger. Slekta har en babyboom på gang, og jeg lager minst 2 kort til hver dåp/navnefest/velkomstfest/fødsel, så da må fantasien tøyes slik ikke alle blir like.  SFj-12

Jeg har brukt Copics for å fargelegge både stempeltrykk, die cuts og blonden. SFj-13Jeg er så fornøyd med denne blonden ("Jasmine"). Dette var en av de tingene jeg så for meg da vi tok denne inn i nettbutikken. Blonden er jo hvit, men jeg har farget blomstrene og bladene med Copics, slik at de passer perfekt til resten av kortet. Dette er en teknikk jeg kommer til å ta med meg videre! Blonden har en fantastisk kvalitet, de er så morsome å bruke!

En tanke om “Baby - flaskekort”

  • Maryann

    Åh hvor er det bare nuttet og sødt, og sikken en god ide med at farve blonden, så den passer til. Det skal helt sikkert huskes til senere.

    Svar
Legg igjen en kommentar