Alien bryllup

Ofte når jeg er litt små sliten så sitter jeg og surfer rundt på Pintrest. Og der kommer jeg jo titt og ofte over digitale elementer helt gratis som bare er helt fantastisk og jobbe med. Denne gangen fant jeg et herlig alien par. Du kan også laste de ned HER. Og uansett hvor sliten jeg er så kan jeg ikke la vær og sette igang og være kreativ , for ved siden av meg hadde jeg min nyeste die, med ordet bryllup. Og da klarte jeg rett og slett ikke la være.

Her er resultatet :

kreativelena_44_2015

Jeg synes denne diesen er utrolig lekker. Jeg har embosset den med distress embossing i samme farge som jeg har brukt på "kone" alien. Så har jeg satt den opp på 3D puter for og fremheve den litt, så den ikke blir helt borte i det fargesterke motivet.

kreativelena_44_2015_2

Og jeg hentet frem stempelsettet verdens beste, som er en av mine favoritter. Det kan brukes til så og si alt. Og inspirert av de små drodlene som er på mange av stemplene så "drodlet" jeg ordene mann og kone sammen.

kreativelena_44_2015_3

 

Jeg håper at du med dette er blitt inspirert til og lage et litt annerledes kort. Jeg elske og lage disse kortene og se reaksjonene de får av mottaker. Og gjester, for de får som regel veldig stor oppmerksomhet. Folk synes det er gøy. Så hiv deg med, og lag et alien kort til en anledning du normalt ikke ville gjort det. Og legg gjerne igjen en link til kortet du lager slik at jeg kan komme og besøke deg i din blogg.

Som alltid, kos deg med hobbyen din :-)

_ Lena_J - 

4 tanker om “Alien bryllup”

Legg igjen en kommentar