Mamma elsker deg

I dag har jeg en enkel LO å vise fram, hvor jeg har brukt flere av de nye diesene til kaBoks for å lage tittelen. Jeg har koset meg med å scrappe bilder fra minstemors første 17mai feiring:

Her har jeg pyntet opp med div: Blonder, perleblonde, en tyllblomst som jeg har farget med distress ink. Hvite dots og kakeserviett, for å skape den yndige følelsen. En peble har jeg også lurt med, og mamma er skrevet med transparang dymotape.

Her har jeg kombinert diesene: "Elsker" og "Ord-Norsk" for å få den tittelen jeg ville ha. Synes det er så genialt at alle disse flotte disene med ord, kan kombineres til utallige ulike utrykk... Til en hver annledning.

Elin

2 tanker om “Mamma elsker deg”

  • Maryann

    Ååååh hvor er det bare et fint LO her. Såååå yndigt og lækkert. Der er bare ikke noget, der slår små børn i enhver anledning, og alt tilbehæret passer bare perfekt dertil.

    Svar
Legg igjen en kommentar