...Lige min Type

Et lille kærligt kort til den person, man har holder af.

Nogle gange skader det ikke at lægge et kort i hans arbejdstaske med beskeden "Du er....lige min type", for det er han jo! Og når hverdagen suser derudaf, så glemmer man ofte at stoppe op et øjeblik og lige få sagt det :o)

IMG_1999

Kender I det med, at man har et fedt stempelsæt på engelsk, men der er bare ikke er nogen danske/norske/svenske tekststempler, som passer perfekt til? Oprindeligt er tekststemplet hertil "Just my type", og da jeg ikke har det på dansk, så kan man jo lave det selv :-)

Jeg har derfor kombineret "Alfabet, små" diesættet med det nye "Ord - Dansk" diesæt.

Jeg har med vilje valgt at fremhæve ordet "min" i teksten. Teksten kan dermed læses på 2 måder: 1) Du er lige min type eller 2) Du er min.

IMG_2001

Motivet af skrivemaskinen har jeg farvelagt med Distress Markers med farverne Pumice Stone, Tumbled Glass og Fired Brick og jeg har brugt en Kuretake waterbrush til at blende farverne.

På kortfronten har jeg med mit Ink Blending Tool påført lidt Distress Ink Tumbled Glass for at fremhæve den runde ramme om skrivemaskinen.

Pia :-)

2 tanker om “...Lige min Type”

Legg igjen en kommentar