Kyss

Det er ingen hemmelighet at jeg liker enkle kort. Men denne gangen ble det veldig, veldig enkelt. Men når jeg så denne diesen med ordet kyss, så viste jeg at jeg hadde det perfekte stemplet til det. Og jeg synes ikke at noe skal få forstyrre den perfekte harmonien mellom disse to elementene. Jeg er ofte usikker på om kortene jeg lager havner i kategorien CAS. Men nå er jeg helt sikkert på at jo det gjør iallfall dette kortet :-)

kreativelena_41_2015

 

Men har allerede flere ideer i hodet til denne, så tror faktisk jeg skal utfordre meg selv til og lage et shabby chic kort med denne diesen. Eller hva tenker dere? Det er viktig og utfordre seg selv innimellom. Snike seg ut av komfort sona ;-)

Hva er din komfort sone? Og hvor ofte utfordrer du den?

Som alltid, kos deg med hobbyen din, også sees vi igjen senere :-)

 - Lena_J - 

En tanke om “Kyss”

  • Maryann

    Jeg har aldrig kunnet finde ud af at lave CAS cards, men det her kunne jeg måske klare ha ha ha. Det er utrolig flot, selv om det er så enkelt. Fed stempel.

    Svar
Legg igjen en kommentar