Konfirmasjonstags til gutter

Hei Hei Alle sammen :-)

I dag er det en herlig dag her i nord, sola skinner,  vi har passert midten av april, vinteren slipper taket og våren starter snart for fullt i hele Norge.  Det er ikke lenge igjen før vi er i mai og konfirmasjonstiden står for tur. I den anledningen har jeg lyst til å vise dere to tags, som er perfekte til guttekonfirmanter <3

 Jeg har moderne elementer, og blandet det med gamle elementer, og resultatet er to vintage tags.

DSC07742

Den første jeg skal vise dere er en tag som er laget i mørke farger. Her har jeg brukt en dies fra kaBoks som jeg synes er helt rå og som passer så godt til guttekonfirmanter. Diesen med ordet MOT på, beskriver det steget man tar fra å være GUTT, til det å bli MANN, steget man tar den dagen man blir konfirmant og går inn i de voksnes rekker.

DSC07738

DSC07740

På den andre taggen jeg har laget, har jeg brukt diesen der det står " Til Konfirmanten". Basert på hvordan jeg plasserte elementene på taggen, fant jeg ut at ordene ble perfekte når jeg fikk plassert dem oppå tannhjulene <3

DSC07733

DSC07731

To helt forskjellige tags, men passert helt perfekt til gutter som er på tur til å bli unge menn <3

Sånn, da har dere sett mine konfirmasjonstags. Håper dere får en fortreffelig fredag, og en riktig så God Helg <3

Klem fra DT Silje Kristin

Du kan finne vårt fantastiske lotteri her!

En tanke om “Konfirmasjonstags til gutter”

  • Maryann

    WOUW hvor er det bare nogle flotte drenge tags her. De er bare altid de sværeste at lave til, så rigtig fedt med nogle gode ideer, og disse her er super seje.

    Svar
Legg igjen en kommentar