Bursdagskort!

I dag har vi en gjestedesigner fra Sverige, fantastiske Maritha fra Marithas kort och scrap. Hun har laget to nydelge kort med ark, dies og stempel fra vår nettbuttikk. Vi anbefaler ett besøk til bloggen hennes, hun har så mange flotte prosjekter!

Fick ett erbjudande om lite gäst dt uppdrag från härliga KABOKS .

UNDERBARA DIES OCH PAPPER fick jag hem,lite stämplar i så himla härlig kvalité också. Riktigt bra saker måste jag säga. Diesen är verkligen lätta att jobba med och känns genomtänkta och så himla snygga.

Papprena är såååå himla fina.Färger...mönster.... Ljuvliga!

För att kolla in deras butik klicka HÄR!

Jag gjorde två små kort.

Insidan fick en swirlstämpel som ni hittar i butiken.

 

Klemmer fra meg! *blink blink*

Du kan finne vårt fantastiske lotteri her!

3 tanker om “Bursdagskort!”

 • Camilla Austli

  bare elsker disse diesene som dere fører! Lnsker det var meg som hadde alle de

  Svar
 • Marian

  Tak for at i har die på Dansk også dem jeg har købt bliver flitigt brugt og holder øje med om der kommer nye feks den med elsker ville være dejlig med en baggrund . og Ohhhh ville blive super glad for at få enten Elsker . eller kys og kram . i er perfekte at handle med :-)

  Svar
 • Susanne Halseth
  Susanne Halseth 17. mai 2015, kl. 18:29

  Så kjekt og se 2 like kort med forskjellige farger :) Nydelig utført.

  Svar
Legg igjen en kommentar