Enda et påskeegg!

Velkommen til den siste blogposten for dagen! Er så stolt over alt det flotte som er vist frem, og så glad for at dere har tatt dere tid til å bli med på feiringen. Jeg avslutter blogparaden med flere bilder av påskeegget som er en del av hovedpremien i åpningslotteriet vårt. Om du ikke har skaffet deg lodd enda, så kan du gjøre det her. Har du ikke sett de flotte prosjektene til designteamet vårt, så finner du linker til de til slutt i denne posten.paskeegg-5

Jeg har brukt min favorittpåskedie på dette egget. De små kyllingene er bare så søte! Jeg har laget et lite rede av blomster og strå, så de ikke fryser på føttene.

paskeegg-4Selve egget har flere lag. Jeg hadde som vanlig ingen klar plan når jeg startet, men grunning må til, så jeg startet med et lag gesso både inni og utenpå. Så brukte jeg "tissue" med trykk fra Tim Holtz. Det er både inni og utenpå også, selv om utsiden kanskje ikke bærer så mye preg av det lengre!

paskeegg-2

Etter at det hadde tørket, gjorde jeg de første feilen. Jeg har en sånn fin "texture gel" med glassperler i, som jeg tenkte jeg skulle farge med Distress Reinkers. Det gikk fint, men fargekombinasjonen ble heller uggen. Den passet seg ikke i blandet selskap, men egget fikk fin tekstur!

paskeegg-1

Løsningen på problemfargen ble et lag med "matt multi medium" og store mengder Distress Glitter. Så gikk jeg på feil nummer to. Jeg vil jo ikke at vinneren skal bli helt nedglittra, så jeg pensla på et lag til med multimedium til. Det glittrende, vakre egget mitt ble grått og trist. Det var bare en ting å gjøre, og det var å ta på ett lag til med glitter. Endte opp med å bruke over halve glasset! Så brukte jeg glossy lakk over for å hindre dryssing.

paskeegg-3

Jeg håper dere alle får en strålende helg, og ønsker dere tilbake på mandag for et nytt prosjekt fra meg!

Randi sin dekorerte eske!

Siljes tog!

Lenas Smil!

Elins vintage påskeegg!

gratisfrakt

8 tanker om “Enda et påskeegg!”

Legg igjen en kommentar